Wedstrijdregels

Ook voor dit zwemseizoen wordt zwemclub Z.P.D. financieel gesteund door vier sponsoren. Dit betekent dat de outfits voor en tijdens alle zwemwedstrijden gedragen moet worden door de zwemmers.
 
Tijdens wedstrijden blijft iedereen bij elkaar zitten bij het bad. Waarom? Op deze manier houden de trainers/begeleiders het overzicht. Deze personen moeten er immers voor zorgen dat de zwemmers op het juiste tijdstip aan de start verschijnen, en op deze manier levert dat ook minder stress op.  Bovendien komen wij bij een wedstrijd als   “ zwemclub Z.P.D.”. Als wij bij elkaar zitten, hebben wij ook een uitstraling van een zwemclub.  
Zwemmers van de Z.P.D. blijven dus bij elkaar tot het einde van de wedstrijd en kunnen alleen tijdens pauzes naar hun ouders op de tribune.
 
Als je wordt uitgenodigd voor een competitiewedstrijd, gaan wij er vanuit dat je meedoet. Het is niet de bedoeling om je voor allerlei wissewasjes af te melden. We zwemmen in competitieverband en hoe meer zich afmelden, des te lager de Z.P.D. in de ranglijst komt te staan.
 
Voor limietwedstrijden zijn de regels wat soepeler. Hier gaan we niet in clubverband naartoe.
 
 
 

E-mailadres:
info@zpdzwemmen.nl