Jeugdsponsoractie van de Poiesz!

Geplaatst op door Andries Reitsma

De activiteiten commissie heeft de zwemvereniging weer ingeschreven om mee te doen aan de JeugdSponsorActie van de Poiesz. Daarop hebben we goed nieuws ontvangen want, yes, we zijn weer geselecteerd om mee te doen aan deze actie.

Wij moedigen iedereen (partners, familie, vrienden, kennissen, buren..) aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Z.P.D. helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week
5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. 100 euro.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Z.P.D., hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.

Deze munten worden gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Z.P.D. is te vinden bij de Poiesz supermarkt in
De Westereen. De jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 8 februari t/m 3 april 2016.

Zaterdag 27 februari staat onze club centraal bij de Poiesz in De Westereen. Graag zouden wij deze dag de hulp van onze leden willen inschakelen om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Het product wat die dag centraal staat zijn donuts. Via het mailadres van de A.C. aczpd@hotmail.com kun je je hiervoor opgeven. Het zal afhangen van het aantal helpers hoe de dag zal worden ingedeeld (tijdsplanning). Zoals elk jaar mogen er weer een aantal helpers mee naar het eindfeest.

Deel dit met vrienden of kennissen

E-mailadres:
info@zpdzwemmen.nl