Supersprint NOF

SuperSprint Noordoost Friesland 2015

Geplaatst op door Andries Reitsma

DE WESTEREEN – Zwemclub Z.P.D. uit De Westereen organiseerde weer een super sprintwedstrijd over 25 meter. Deelnemende verenigingen waren Z.P.D. uit De Westereen, PWC Buitenpost, de Granaet Dokkum en Wetterwille uit Burgum de 4 zwemverenigingen uit Noordoost Friesland.

Het komt niet vaak voor dat men 25 meter moet zwemmen maar het is wel leuk om dit ook een keer te doen en dat dit snel gaat blijkt wel uit de tijden van de snelste zwemmers die over de 25 meter onder de 12 seconden zwommen.

En dan was is er ook nog een medaille voor de eerste 3 zwemmers, en voor de winnaars in hun leeftijdscategorie ook nog een oorkonde met daarin de persoonlijke naam vermeld als ze over de 4 afstanden rug-school-vrije en vlinderslag de snelste waren.

Door de Z.P.D. zwemmers werden er maar liefst 29 nieuwe clubrecords gezwommen, en 114 persoonlijke records een geweldige prestatie voor deze groep zwemmers. De estafette 8 maal 25 m gemengd werd gewonnen door Wetterwille 1 voor Z.P.D. 3 en Z.P.D. 5 alle overige en persoonlijk uitslagen staan vermeld op Uitslagen zpd zwemmers

Verslag is van Albert.

Maar liefst 5 zwemmers van onze club mogen zich nu SuperSprint Kampioen van Noordoost Friesland noemen, dit zijn.

Tessa van der Meulen, Jort Olde Bijvank, Merle Stavorinus, Johanna de Boer en Patrick de Roos

Foto’s van Albert toegevoegd:

Foto’s SuperSprint Noordoost Friesland 2015

Deel dit met vrienden of kennissen

E-mailadres:
info@zpdzwemmen.nl