Zwem4Daagse ZPD

Geplaatst op door Adriana Reitsma

Zwem4daagse bij Zwemclub Z.P.D. te Zwaagwesteinde

Van 3 t/m 6 november zal er voor de eerste keer door Zwemclub Z.P.D. de Zwem4daagse worden georganiseerd. Dit evenement zal plaatsvinden in zwembad ‘De Frosk’ te Zwaagwesteinde. Iedereen die in het bezit is van het Diploma A mag hieraan deelnemen.

De Zwem4daagse zal bestaan uit 4 avonden, van 18.30 – 20.00 uur, waarbij van je verwacht wordt elke avond een vooraf vastgestelde afstand te zwemmen. Uit de volgende afstanden kan worden gekozen: 250m, 500m, 750m en >1000m. Deelnemers mogen zelf kiezen met welke slag zij willen zwemmen.

Voor leden van Z.P.D. zijn de kosten 3 euro. Als herinnering aan deze prestatie ontvang je als deelnemer de originele Zwem4daagse medaille. De medaille zal voorzien zijn van een nummer, waardoor je als deelnemer elk jaar een andere medaille ontvangt voor de prestatie die u heeft geleverd. Het is namelijk onze doelstelling de Zwem4daagse jaarlijks te herhalen. Tevens ontvang je van ons een oorkonde.

Op maandag 2 november is er de mogelijkheid tot (voor) inschrijven. Voor wie wil kan er worden deelgenomen aan het schatduiken. Voor de winnaar is er een mooie prijs t.w.v. 15 euro. Dinsdag zal het officiële startsein worden gegeven en vrijdag zal de vierdaagse afgesloten worden met het discozwemmen waarna de uitreiking van de medailles en oorkondes zal plaatsvinden.

Schrijf je in via aczpd@hotmail.com

Barbera Feenstra – Tietsia Reitsma –

 

Deel dit met vrienden of kennissen

E-mailadres:
info@zpdzwemmen.nl